Vecka 29

Sitter och lyssnar på en låt jag har svårt att tröttna på, ”Änglabarn – Ken Ring”, jag gillar svensk hiphop och musik som berör. Sitter i mitt rum där det luktar målarfärg, så sov i mammas och pappas säng inatt. Funderar på det inatt också. Men måste säga att jag saknar tv:n lite när jag ska sova, vanesak gissar jag.

Känner mig nöjd med mig själv, städat nedervåningen plus toaletterna och tvättmaskinen är igång. Har fått ett jobb också 10 timmar/vecka på skaraborgsbygden. Började också fundera på om jag ska plugga något i höst. Sökte en distanskurs ”organisation och ledarskap” som jag kom in på och funderar på om jag ska läsa eller inte. Kan kanske vara bra att testa på pluggandet på högskola innan man börjar plugga på riktigt.

Skönt nu när vi har egenträning, kan lägga upp det lite som jag vill. Började denna veckas pass redan söndags, träning igår så jag tog en vilodag idag. Imorgon är det dags igen. På torsdag jobbar jag kvällen så då lär jag inte orka så mycket träning. Sen hoppas jag hinna med ett pass på fredag. I helgen ska jag och Mikael till hans mormor och morfars sommarstuga. Är Stochampionatet i helgen, så missar det . Brukar annars vara en av skaras bästa festhelger! Men får väl vänta till Oktoberfesten istället!

Nästa vecka drar träningarna igång igen och gissar att allt blir som vanligt igen, DM-match på lördagen och veckan efter det inleder vi höstsäsongen med ett derby mot Sil, denna gång i Götene.

 

:)

 


Turkiet

Nu är jag hemma från min semestervecka i Turkiet. En vecka med mycket sol och bad, inte så mycket annat. Skönt att bara ta det lugnt. Vi hade all inclusive så i princip allt ingick: mat, dryck, glass, solsängar m.m.

Den första dagen i Turkiet gjorde vi Hamam (turkiskt bad), vilket innebär att man först kommer in ett rum av marmor, där det är lite varmt och fuktigt. Sen blir man tvättad med vatten och skrubbad. Efter det fick man ett jättestort täcke med skum som man sedan masserades in med. Sen följde ansiktsmask och hela behandlingen avslutades med en oljemassage. Lagom skönt att börja semestern så.

Måste passa på att berömma maten, väldigt god. En av kvällarna var vi ute och åt på en turkiskt restaurang som låg på hotellet och vi fick sjukt mycket mat.

Lägger upp lite bilder så får dom tala:

 

Utsikt från rummet

Hotellet

Pool

Vågor!

Härligt!

Mycket mat! Det här är förrätten.

Morgondopp

Stranden där vi tillbringade den mesta tiden.

Skål för en bra resa!

Take care :)


Fullt upp.

Tänkte hinna med att blogga lite innan jag åker iväg. För dom som inte vet så ska jag och mamma strax åka iväg till Turkiet för en veckas semester. Det får bli en snabb uppdatering för vi åker strax! Midsommar var riktigt bra, bilder finns att se.

I veckan har det varit match både måndag och torsdag, vann måndagens derby mot sil och bortamatchen mot Öster blev det förlust med 2-1 efter en sen kvittering. Båda dessa matcher spelade jag högerback!

Har hunnit med att jobba lite också.

 

 

 

 

Nej, nu hinner jag inte mer, sköt om er allihopa :)


Om

Min profilbild

RSS 2.0