"Dom hade mycket att säga"

Hej!

Ligger hemma i sängen och bloggar. Känner mig ganska så trött i både huvud och kropp efter dagens träning. Riktigt kallt ute också, runt -10 grader(!)Trots att det är försäsong trivs jag väldigt bra med att gå till varje träning. Igår fick vi inte vara ute då det var kallare än -10 grader, bara hoppas att det blir något varmare idag så vi får var på planen. Känner lite av gårdagens styrka i både ben och mage, men det är så det ska vara så här års. Till helgen är det Futsal-SM nere i Markaryd, vinner vi då så blir det slutspel i Solna! Så fredagens fotbollsgala blir en lugn tillställning.

 

Lite jobb har det blivit, förra veckan var jag en dag på dagiset Sunnanäng och på fredagen var jag idrottslärare på teglaskolan, det var kul att undervisa i lite basket. Tyvärr fick jag migrän så var tvungen att gå hem, synd! Bara hoppas att de fortsätter ringa ändå. Så kul är det inte att bara sitta hemma, vill göra något på dagarna också. Sen så tjänar man inga pengar på att bara sitta hemma och det behöver jag inför resan till New York. Det är typ bara en månad kvar!!! Posten ringde precis så det blir jobb torsdag och fredag, gött! Fick äntligen kontakt med Elin, haha. Det verkar som att allt kommer lösa sig bra:)

Måste säga att trivs med mitt liv för tillfället :)

Det var lite varmare...

Gitarrer & bas, trummor & hat.

Sitter och lyssnar på Hästpojken´s senaste låt, bra. På tal om musik är Markus Krunegård den 17:e april bokad. Så då befinner jag, Agnes och Emma på Valhalla i Skövde! Så nu är det bara att hämta ut biljetterna innan söndag.

Har varit hemma i snart en månad och jag har inte ångrat mitt beslut om att stanna hemma. Trivs bra i Sverige. Ikväll väntar första uteträningen, ska bli kul trots att det snöar lite ute. Är lite seg i benen sen gårdagens SM-kval i grästorp. Spelade två matcher och det var ganska så enkla segrar med 17-1 och 17-1 :). Så nu väntar nästa steg om ca 2 veckor. Samma helg som fotbollsgalan.
Idag har jag besökt några dagis för hopp om jobb, vi får väl se! Jobben växer inte direkt på träd. Ringde precis till Posten för att höra om sommarjobb men inget svar. Får väl testa imorgon igen. Men varför ska det vara så så jobbigt att ringa ett litet samtal. Borde väl inte vara så farligt, eller? Men ska man få några pengar så är det väl nödvändigt.
Ikväll blir det bio efter träningen :)

Ha det bra!

Neeeew Yoooork!!!!

Woho, nu är resan till New York äntligen bokad! :D Så jag och Bessie drar den 27:e februari och är åter på svensk mark den 9:e mars. Tror det kommer blir en grym resa! Ska hälsa på Elin också :D.
Helt slutkörd efter ett tufft träningspass med fotbollen, men jag gillar det!
Ha det bra :)

Uppdatering

Hej på er! Kände att det var dags för en liten uppdatering, kommer nog bli någon uppdatering i vecka skulle jag tro. Men jag lovar inget.

Fotbollen har dragit igång på allvar nu. Inneträning både lördag och söndag, sjukt kul. SM till helgen och det är bara att hoppas att jag får vara med. Skulle dragit igång ute i måndags men tyvärr var det för kallt ute, kallare än -10 så är vi inne. Så vi körde i korridoren vid Odenplan, fotbollsworkout och det vanliga styrkeprogrammet. Igår blev det löpning i Freja Friidrott liksom på torsdag. Sen en lätt inneträning på lördag snackades det om. Börjar kännas lite smått i benen att träningen dragit igång, fyra träningar på fyra dagar, men jag gillar det. Träningslediga idag och fredag. Var så sjukt sugen på en pizza efter träningen i måndags och tänkte ta en sväng förbi Rocco men såklart hade dom vintertider och stängde tidigare så det får bli Pizza ikväll istället.  En Cola till det och American Pie: band camp. Skön film det där, körde ett helt American Pie-maraton  på Cypern oh tyckte band camp var en av dom bättre (: Kul och höra att dom vann helgens match där borta. Men jag har inte ångrat mitt beslut att åka hem, trivs bra här hemma och med fotbollen. Även om jobbsituationen inte är den bästa. Men det är bara kämpa på, imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och bestämma en jobbcoach.

Håller på och letar resa till New York för att hälsa på Elin. Så Elin om du läser det här vore det bra om du hörde av dig :)

 

Snön har legat kvar länge nu, bilden är från sälen förra året.

 

Sköt om er!

/Frida


2010

Har redan varit hemma i 2 veckor (!). Och det har varit snö hela tiden! Helt sjukt vad tiden går fort. Kunde suttit på ett plan till Cypern igår men nu sitter jag hemma i mitt rum och lyssnar på musik istället. Har redan hunnit vara på gymmet en sväng, skönt! I eftermiddag blir det en fika med Agnes och Ellen, mysigt värre (: Så ja vad har hänt sen senast jag skrev? Jag har hunnit med att jobba tre dagar på posten, mån-ons förra veckan. Jobbigt att jobba, halt, mkt reklam och kallt var det också. (Verkar som kylan ska hålla i sig, snackas om att det ska bli ner mot -40 grader i Dalarna). Jobbade över alla tre dagarna. Men man ska vara glad för de jobb som finns, för just nu är jag ”arbetssökande” (som det så fint heter) igen. Ska till arbetsförmedlingen nästa vecka och träffa min handläggare och bestämma en ny jobbcoach. Men än så länge har jag lyckats sysselsätta mig själv. Behöver städa rummet och rensa garderoben behövs också. Sen vill jag börja läsa boken ”snabba cash” som snart går på bio. Sen hade jag tänkt ladda upp lite fler Cypernbilder på facebook, så det finns att göra.

Ny först med familjen ch släkten för att käka lite god mat, sen drog jag vidare bort mot valhall för att fira att Amanda fyllt 20 år. Vi drog in till stan vid 12-slaget för att se raketerna. Där träffade jag Emma, Agnes, Maria, Hemb och Anna. Emma körde så jag drog upp en sväng till henne. Hon var även så snäll att hon körde hem alla igen (:

I söndags för km inne i Odenhallen.  Kul att träffa laget igen och kul att spela inne igen. Hade bara tränat en träning innan så blev inte full speltid. Men i finalen så lyckades Krantz och Sophie skalla ihop så då blev det inget mer spel för dem. Så jag fick hoppa in och spela back, det gick bra och var ganska kul. Finalen vanns till slut med 6-1. Så KM-seger för 15:e året i rad.

Igår var jag och hämtade ut mitt körkort, äntligen (någon idiot tog mitt gamla på Cypern). Sen på kvällen var det bio, såg Avatar och blev positivt överraskad. Nu fick ni en lite kort uppdatering om vad som händer i mitt liv för stunden :)

 

Det är vitt ute.

Pepparkakslandet hemma :)

 

Ta väl hand om er.


Om

Min profilbild

RSS 2.0