Göteborg-London-New York

Göteborg-London-New York så ser morgondagen restripp ut, tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag och Bessie drar över atlanten. Kanske blir något inlägg där bortifrån så ni får hålla utkik.

Ta hand om er!

GULD!

God kväll! Ligger i sängen lyssnar lite på Ken Ring. Såg just klart på herrarnas stafett, riktigt bra kört av Sverige idag så då blev det ytterligare ett guld och en åttonde medaljen! Champions League får faktiskt kliva åt sidan den här kvällen.

Både idag och igår var jag på förskola. Imorgon ska jag jobba lite på Tegla. Efter det bär det av till Falköping för att dela ut reklam. Så det blir pengar till årets träningsläger nere i Falkenberg. Träningsledig idag så jag han med att städa och klippa mig också. Jag hittade tusenbröder på youtube också så nu har jag börjat kolla på denna fantastiska serie.

Tänkte också passa på att tipsa om en bra morgonshow på radio, "Vakna! med the voice". Finns på deras hemsida, kanal 5, tror till och med den finns till iphone/ipod touch.

 

Har också fortsatt att packa lite inför den så omtalade resa, New York! Också varit och tagit ut lite dollar på banken. Nu har ni fått en kort uppdatering :)

 

Har inte lyckats med en enda skiddag än, dåligt!


5 dagar kvar :)

Heeeej!

Sitter framför datorn efter en ganska lång dag. Ställde klockan på 06:00 eftersom det var tre kronors match mot Finland. Lyckades hålla mig vaken och se Sverige vinna ganska så enkelt med 3-0. Sen var det dags för jobb mellan 9 och 17. Direkt efter jobb blev det att dra sig till Falköping för lite träning. Denna gång var det inomhus vid Odenplan med lite fotbollsworkout, balans och lite styrka. Hoppas att vi får planen imorgon, men annars kanske det blir lite simning. Jobb imorgon också.

 

Helgen spenderades i Jönköping. Åkte ner i fredags eftermiddag. Skulle åkt hem i lördags morse, men var ganska kört eftersom inga tåg mellan Nässjö-Jönköping-Falköping gick och inga bussar ersatte på grund av dålig väglag. En extradag är väl inte fel :) Mikael missade sitt jobb, trist för honom. Vi gjorde ett nytt försök på söndagen men prognosen var att det skulle vara inställt till 06:00 på måndag morgon och inte heller nu några ersättningsbussar. Som tur var kom Mikaels pappa och hämtade oss så till slut kom vi hem, ca ett dygn senare.

 

Vi (jag & Bessie) räknar ner!

 

Som ni kanske ser så har jag en ny design här på bloggen som jag fått hjälp av Wilda Nilsson, tack!


Stockholm/Solna

Sitter här och lyssnar på Andres Grega, har ni inte lyssnat på honom tycker jag att ni ska lyssna in honom. Ett mycket bra album; ”en sak i taget, så bra att jag faktiskt köpte det lagligt på itunes store. Men nu är det så att jag då gillar svensk musik. Kul förresten att det fortfarande är folk som läser bloggen trots att jag inte uppdaterar så ofta. Men kanske skulle göra det? Kul med kommentarer också :)

I helgen var vi uppe i Stockholm/Solna för att spela finalspelet i Futsal-SM. Grym resa upp i minibussen, en cover på Michael Jacksons ”beat it”, haha!

 

I första matchen väntade Glanshammar. Ska nog erkänna att vi hade lite flyt då dom hade minst 5 skott i stolpe/ribba. Vi lyckades att vinna på straffar, 2-2 efter ordinarie tid. Men fotboll handlar om att göra mål så vi har inget att be om ursäkt för. I finalen väntade Bollstanäs (norrettan). Där blev det tillslut förlust med 3, trots att vi spelade bättre än i semifinalen. Men tvåa i Sverige är väl inte så dåligt eller?

 

Jag åkte in med i minibussen på vägen hem utan stannade en extra natt hos mamma och pappas kompisar. Där bjöds det på god mat och bastande. Dock bangade jag snön. Var hemma vid sextiden och då kom min pojkvän och det var väldigt myyys <3.

 

Igår var jag en halvdag på Sunnanäng, kul att vara på förskola (nej, det heter inte dagis). Nyss ringde dom från posten så det blir jobb imorgon också. Det rullar på även om det inte är heltid så blir det något! Skulle haft möte med min jobbcoach men mötet blev flyttat till torsdag. Har också hunnit med att boka in en klipptid nästa vecka innan resan. Inte alls långt kvar nu. Känns helt sjukt att det verkligen blir av. Boendet kommer lösa sig fint skulle jag tro, hittade en massa billigt igår så hoppas Bessie kollar lite på det idag så vi kan boka det också.

 

Ha det bra så hörs vi snart igen :)

 

Straffmål, bilden är tagen från Jessica.

 

Mitt och Bessies rum :)

 

 

 


2010-02-10

Hej på er alla! Har varit väldigt effektiv idag måste jag säga. Har varit så snäll och städat hela huset, hann också mer tre maskiner tvätt. Sen så blev det en mysig fika med Agnes :)
Helgen blev väldigt mysig. I måndags jobbade jag på posten, sen "ledig" tisdag och onsdag. Imorgon är det dags för ytterligare en dag med jobb på posten. Lyckas alltid att jobba då det är reklam. På fredagen ska jag först träffa min jobbcoach och senare blir det att åka till Solna. På lördag väntar sm-slutspelet i futsal! Kan bli så att jag stannar en extra dag. Inte långt kvar till New York heller!!!!! :D Jag och Bessie kollar hotell för fullt!

Tänkte ladda upp lite vinterbilder på väg till jobb förra veckan :)


SNÖ!


Snö!





Idrottslärare, dagisfröken och mattant...

Kände det var dags för en uppdatering om vad som händer och sker. I fredags var det dags för fotbollsgala. ”Förfesten” var hemma hos Pryssan för att sen dra vidare mot Terrassen. Tog det lugnt med tanke på lördagen. Galan var väl lite seg, men FKIK fick pris för ”årets bänk”, vilken innebar fair play-priset! När jag körde hem från galan såg jag en älg och ett rådjur så det gäller att vara försiktig. På lördagen åkte vi ner till Markaryd för att spela andra omgången i Futsal-SM. Det gick bra vann mot Madesjö med 13-4 och BK Kick från Malmö med 12-2. Hela laget spelade riktigt bra trots att vi mötte två ganska bra lag. Jag spelade back, det var ganska kul och det gick bra :) Så den 13:e februari är det dags för slutspel i Solna. I semifinalen väntar Glanshammar. Söndagen spenderade jag hos pojkvännen. I måndags blev det jobb som idrottslärare, igår var jag dagisfröken i Ardala och idag agerade jag mattant på gällkvistskolan. Imorgon gäller det också att vara mattant, fick mest diska men det var helt okej. Ett jobb är ett jobb! Träningarna i veckan har inneburit lite mer löpning men det är skönt att få springa av sig! Riktigt att ta sig en varm dusch och sen bastu på det  :). Dags för träning imorgon också. Helgens planer blir ner till Jönköping. Men på fredag hoppas jag det blir en mysig fika.

Ha det bra!


Om

Min profilbild

RSS 2.0