Tisdag

Hej! Sitter hemma hos tränaren framför datorn och kollar på Barcelona - Inter, helt okej match. I helgen spelade vi match, borta mot Pafos. Tror det är en av de längsta bortamatcherna, 1½ timme bort. Vi var där en stund innan så vi fick åka ner och kolla en sväng på hamnen och strandpromenaden. Mysig liten stad. Men fotbollslaget staden hade och erbjuda var inget vidare så matchresultatet skrevs till 10-1. Gjorde inget mål men spelade fram till kanske 2. Borde gjort mål, men så är det ibland. Sen på natten åkte jag och hämtade Valles kompis Louise på flygplatsen, vi var där alldeles för tidigt så vi åkte in och ut från parkeringen på flygplatsen för att slippa betala. Men en gång missade vi så vi fick betala. Sen på dagen var vi en sväng vid poolen, men inget bad. Förutom Bella som blev ikastad av Louisa.
Igår var vi på Twilight, new moon på bio. Fräsch bio och billigare än Sverige. Kostade bara 75 kr, fast här fick man sätta sig var man ville, men vi fick bra platser. På väg till och från bion såg vi polisen två gånger, inte alltför vanligt förekommande.
Idag har vi varit inne i Nikosia. Det blev inte så mkt köpt för min del men en smothie blev det allt :) Annars är det mesta som vanligt, träning.
En vecka kvar tills advent och mindre än 4 veckor tills jag är hemma igen. :)
Ha det!

Kommentarer
Postat av: Peter Kling

Firar ni julafton så tidigt på Cypern

2009-11-25 @ 12:45:47
Postat av: emma

frida frida! du har väl inte missat att maskinen släppt ett ALBUM?! och fan va kul det blir att se dig när du kommer hem! :D

2009-11-28 @ 13:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

RSS 2.0